Radio Crescendo

Radio Crescendo is een 'uit de hand gelopen hobby'. De oprichter van Radio Crescendo, Larry Koelewijn, heeft al zo'n 25 jaar ervaring met radio, bij de Lokale Omroep Spakenburg. Met het maken en presenteren van muziekprogramma's, als lid van de muziekredactie en programmaleider. Momenteel maakt Larry nog steeds een programma op de streekomroep voor Spakenburg, Soest en Baarn, Eemland1. Elke donderdag en vrijdagochtend tussen 10 en 12 uur.

Bij Radio Crescendo kun je non-stop genieten van de beste en leukste popmuziek van alle tijden, met een belangrijke focus op de jaren '90. Maar je hoort ook de muziek van nu. Onze playlist verrast je steeds weer. Dat maakt het zoveel leuker dan je eigen playlist op een streamingdienst! Wij zijn er voor muziekliefhebbers met een brede muzieksmaak. Met artiesten als P!nk, David Bowie, Pink Floyd, Toto, Culture Beat, Davina Michelle en U96. Dat is een hele kleine greep uit het aanbod van de 4000 tracks die we gebruiken voor Radio Crescendo.

Onze professionele vormgeving is geproduceerd door Maestro Media. Elk uur wordt je in maximaal twee minuten door Het Radionieuws bijgepraat. Tijdens de vroege ochtend, het middaguur en de namiddag ook op het halfuur. We zijn aangesloten bij de Stichting Webcasting Nederland, voor de muziek- en auteursrechten.

Veel luisterplezier!