‘Radio Hecht Spakenburg’ door alle speakers!

 

Al jarenlang bestaan er vele aanbieders van Instore Radio. Dat is een service voor winkeliers om non-stop muziek in de winkel af te kunnen spelen zonder dat er DJ’s en reclames te horen zijn. Sommige winkeliers kiezen ervoor om 'gewoon' een bekende radiozender, bijvoorbeeld Qmusic of Skyradio te laten horen in de winkel. Anderen spelen een spotify-playlist af. Gevaar is dan dat vooral de voorkeur van het personeel, of juist van de ondernemer zelf te horen is. En er niet echt rekening met winkelend publiek wordt gehouden. En bij veel radiozenders is er het gevaar van conflicterende reclames. Diverse onderzoeken wijzen uit dat goede non-stop muziek zonder veel onderbrekingen omzetverhogend werkt. Onderbrekingen van lange gesprekken, reclames of radiospelletjes zijn juist storend voor winkelend publiek.

 

Dé oplossing

Crescendo Media biedt iets nieuws. Mooier, beter en goedkoper dan Instore Radio. Beter dan een willekeurige radiozender. Een eigen radiozender met de naam Hecht Spakenburg, voor in de winkels en op het plein. Als je als winkelier hierbij aansluit geeft dit een enorm gevoel van eenheid en verbondenheid bij het winkelend publiek. Stel je voor, het publiek wandelt over het Spuiplein, hoort goede muziek uit de speakers op het plein, loopt je winkel binnen en hoort hetzelfde! Elk uur wordt er een kort landelijk nieuwsbulletin van maximaal 2 minuten uitgezonden, zodat ook personeel en klanten in de winkels een beetje up-to-date blijven en het gevoel hebben dat ‘de radio’ aanstaat. En zeer regelmatig klinkt de kreet ‘Hecht Spakenburg’ uit de speakers.

 

Extra mogelijkheden

Daarnaast bieden we in een later stadium ook de mogelijkheid om vooraf opgenomen mededelingen uit te zenden. Denk daarbij o.a. aan de evenementenagenda.

Hoe kan ik Radio Hecht Spakenburg straks ontvangen?

Via internet. Achter een gebruikersnaam en wachtwoord. 

Is er een voorbeeld hoe het zou gaan klinken?

Jazeker! Luister via de player hieronder naar Radio Crescendo, het station dat je wereldwijd via internet vrij kunt ontvangen (klik nogmaals op play in het pop-up venster, of bij mobiel/tablet op het nieuw geopende tabblad). Voor Radio Hecht Spakenburg zal de audio vormgeving straks helemaal in een eigen stijl worden gemaakt.

Kosten

Bij minimaal twintig deelnemers: €17,50 per maand per deelnemer. Voor het eerste halfjaar betaal je slechts €10,00 per maand. Bij dertig deelnemers wordt de prijs €15,00 per maand (na de introductieperiode).

Wanneer?

Bij voldoende deelname kunnen we vanaf begin 2022 gaan uitzenden. 

Dynamisch Spakenburg

Het bestuur van Dynamisch Spakenburg is al enthousiast en ondersteund dit idee van harte!

Wie zit er achter dit idee?

Mijn naam is Larry Koelewijn. Naast mijn werk als mede-eigenaar van onze drie Bike Totaal Steven Koelewijn winkels, beheer ik ook een online radiostation. Dit is een non-stop muziekzender gericht op heel Nederland. Deze “uit de hand gelopen hobby” vindt zijn oorsprong in het werk wat ik al sinds 1998 voor de Lokale Omroep Spakenburg doe, namelijk het maken van een wekelijks radioprogramma.  

Vragen? Bel of mail gerust!

Om te inventariseren of dit inititief haalbaar is, een verzoek voor de detailhandel uit Spakenburg om een paar vragen te beantwoorden: Peiling

Crescendo Media Spakenburg • Tel. 033-2984537 (tijdens kantooruren) • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.